Strimlad kasslergratäng

Serverar: 4 portioner

Väldigt gott med de färska champinjonerna och ananasbitarna i gratängen.

Ingredienser

  • 600 g kassler, tunt skivad och strimlad
  • 4 stora färska champinjoner, skivade
  • 4 ananasringar, skäres i mindre bitar
  • 2 ½ dl grädde, lätt vispad
  • 4 msk chilisås
  • Tillbehör
  • Jasminris
  • Instruktioner

    1. Stek den strimlade kassler, så den får lite färg. Lägg sedan upp den i en gratängform. Stek de skivade champinjonerna och blanda dem med kasslern. Dela ananasringarna i mindre bitar och strö över kasslern och svampen.
    2. Vispa grädden fluffig och blanda ner chilisåsen, häll därefter detta över i gratängformen. Sätt in i ugnen i 200ºC i 15 minuter.
    3. Ris passar mycket bra till denna rätten.
    4. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    hasse16 4 januari 2011

    Jätte gott ;)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben