Senap, typ Dijon

Serverar: 1 portioner

Stark och god.

Ingredienser

  • 2 dl senapspulver
  • 1 dl vetemjöl
  • 3 dl kokande vatten
  • 2 krm salt
  • 4 msk brun farin
  • 4 msk strösocker
  • 2 msk vinäger
  • 1 dl grädde
  • Instruktioner

    Blanda senap och mjöl. Tillsätt vattnet och vispa slät. Rör ner salt, socker och vinäger. Tillför sen den ovispade grädden. Låt stå i kyl 1 dygn innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Gillsan 30 juni 2008

    Hej! Mellis om jag inte mins fel så var det väl den här senapen du gjorde till jul när du bodde i Stockholm. Är det den så är den supergod och stark. Det var lätt och dricka snaps efter den smaka vatten .. Trevligt var det. Kram Gillsan

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben