Så gott!
Och så enkelt!
Styrkan i pepparroten försvinner nästan helt och kvar blir en nötaktig smak, lite åt mandelfiskhållet.
Ingredienser
1 st torskfilé/torskrygg a 125 g
Ca ½ tsk salt
30 g smör
1-2 tsk pepparrot på burk
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader varmluft.
Ta fram aluminiumfolie och riv av en bit, ca 20 cm bred.
Halvtina fisken, salta på alla sidor.
- Smöra aluminiumarket på mitten, lägg på fiskfilén, bred ut pepparroten på fisken och lägg smör ovanpå.
Vik ihop aluminiumet så att det liknar en båt – viktigt är att det är stängt överallt så att ingen ånga eller något fett kan komma ut.
In i mitten av ugnen och koka 15-20 minuter, stäng av ugnen och låt gärna stå kvar i ugnen 5-10 minuter till.
- Äts med kokt potatis och smörfrästa grönsaker.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Gott och enkelt. Hade tomathack och ägghack till.