Fisk i folie

Serverar: 3 portioner

Enkel vardagsrätt som kan varieras i det oändliga. Ta de grönsaker som finns hemma för dagen. Jag använder i stort sett nästan aldrig champinjoner på burk, däremot använder vi ganska mycket färska. Men ibland åker det ner en burk i olika maträtter. Det går det med.

Ingredienser

  • 400 g fryst hoki eller torsk, halvtinad
  • Citronpeppar
  • Franska örter
  • 1 bit purjolök, strimlad
  • 2 tomater, i bitar
  • 1 liten burk hela champinjoner, 184 g
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Dra av en rejäl bit folie och lägg i en ugnsfast form. Ner med fisken. Krydda. Lägg sedan alla grönsaker över fisken och några smörklickar på. Vik ihop folien ordentligt och låt stå i ugnen på 175 grader i ca 30 minuter.
    2. Servera gärna med kokt potatis och sås.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nyårsmiddag
    Inte bestämt nyårsmiddagen ännu? Här får du ett par festliga försla...

    Potatisrätter
    Ohh, vad man kan göra mycket gott av potatis! Koka, steka, mosa, grati...

    Potatis - möjligheternas rotfrukt
    Potatis har fått oförtjänt dåligt rykte de senaste åren. Hederlig pota...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben