Pernillas potatissallad

Serverar: 10 portioner

Den godaste potatissalladen som jag någonsin har gjort! Något man bara måste dela med sig av....

Ingredienser

  • 6 - 8 hårdkokta ägg
  • ca 15 kokta kalla potatisar
  • 1 finhackad purjolök
  • 1 äpple
  • 1 liter naturell lättyoghurt
  • ca 1 dl lättmajonäs
  • salt
  • grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Hacka ägg, äpple och potatis i lagom stora bitar. Strimla purjolöken fint. Blanda ihop de övriga ingredienserna till en dressing öch häll över potatisen. Rör om försiktigt och smaka av med salt och grovmalen svartpeppar. Låt stå kallt minst en timme före servering.
    2. Receptet är på ett ungefär, går på känn när jag gör den så börja lite försiktigt med yoghurten och känn efter tills ni får en bra konsistens.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben