Persikomousse

Denna tårtfyllning är helt underbar. Färg finns att köpa här: http://borgebykryddgard.jetshop.se/

Ingredienser

  • 500 g konserverade persikor
  • 3 dl grädde
  • 2 msk socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2½ tsk gelatinpulver/6 blad gelatin
  • Orange färg
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden med socker och vaniljsocker. Mixa persikorna släta.
    2. Smält gelatinet med ett par-tre matskedar av persikogeggan.
    3. Häll tillbaka den del med gelatin. Häll i persikorna i grädden tillsammans med så mycket färg du vill ha och rör försiktigt ihop moussen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    SEAbjrpn 29 juli 2013

    Tror denna blir syrlig och god i tårtan. Kram/SEA

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben