Pistaschkakor

Serverar: 20 portioner

Sockerfria kakor

Ingredienser

  • 100 g rumsvarmt smör
  • 2½ dl mjöl
  • 1 msk vaniljsocker
  • Pensling
  • uppvispat ägg
  • Dekorering
  • 1 dl hackade pistaschnötter
  • Instruktioner

    Mixa smör, mjöl och vaniljsockret till en smidig deg. Rulla ut till en längd och dela i 20 jämnstora bitar. Forma bitarna till ovala kakor och tryck ut dem med en gaffel. Pensla med uppvispat ägg och doppa dem i hackade nötterna. Lägg dem på bakpapper på plåt och grädda i 200 grader i mitten av ugnen i ca 10-12 minuter. Låt kakorna svalna på plåten.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lolitta 30 juni 2009

    Hallå där ! Sockerfritt är det inte om det finns vaniljsocker i receptet

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben