Pitabröd med hamburgare och coleslaw

Serverar: 4 portioner

Ibland måste man bara få vara lite lat. Så här används färdiga pitabröd, scan´s hamburgare, men en egen tillverkad coleslaw. Både nyttigt och mättande.

Ingredienser

  • 4 hamburgare
  • 4 Pitabröd
  • Tomater i skivor
  • Coleslaw
  • Ca 200 g fint strimlad vitkål
  • 1 stor grovriven morot
  • Ca 8 cm hackad purjolök
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 dl filmjölk
  • 1 dl matyoghurt
  • 2 tsk lätt majonnäs
  • 1 tsk spiskummin
  • ½ tsk chilipulver
  • 1 msk chilisås
  • ½ tsk salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda ingredienserna till coleslaw´n i en stor skål. Låt stå i kylskåpet till servering.
    2. Stek eller grilla hamburgarna. Lägg skivade tomater i brödet, sedan den stekta eller grillade hamburgaren och till slut coleslaw. Ät och njut.

    Liknande recept

    4.7
    2 h
    18
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben