Pitabröd med köttfärsfyllning

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Gott och mycket enkelt mellanmål.

Ingredienser

  • ½ gul lök
  • 150 g vitkål
  • 75 g champinjoner
  • 1 msk smör eller margarin
  • 150 g köttfärs
  • 1 msk kalvfond
  • ½ tsk kinesisk soja
  • Salt
  • Peppar
  • 25 g solrosskott
  • 3 pitabröd
  • 3 msk crème fraiche
  • 2 msk sweet chilisås
  • Instruktioner

    Skala och skiva löken. Strimla vitkålen och skiva champinjonerna. Stek lök, vitkål och svamp i en stekpanna med smör. Ta upp lök, vitkål och svamp och stek färsen smulig. Lägg tillbaka grönsakerna och tillsätt fond och soja. Smaka av med salt och peppar. Rör i solrosskotten. Värm pitabröden och fyll med köttfärsröra och toppa med crème fraiche blandat med sweet chilisås.

    Liknande recept

    4.7
    2 h
    18
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben