Pizza med kabanoss och smetana

Serverar: 4 portioner

Snabb och lättlagad pizza med kryddig korv och paprika. Pepprig rucola och salt gurka på toppen är pricken över i.

Ingredienser

  • 1 stor färdig pizzadeg
  • 200 g Arla riven pizzaost
  • 250 g kabanoss
  • 1 stor röd paprika
  • 60 g rucola
  • 150 g saltgurka i bitar
  • 2 dl Arla smetana
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Rulla ut degen med bakplåtspapper på en plåt. Strö över osten.
    3. Skär korven i bitar. Kärna ur och strimla paprikan. Fördela korv och paprika på pizzabotten.
    4. Grädda i mitten av ugnen 10-15 min. Toppa med rucola, gurka och smetana.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben