Pizzasnurror med rödlök och bacon

Supersmaskiga! Men gör inte samma fel som jag och fyll dem för mycket, då går det inte att rulla ihop tillräckligt. Men jag åt mina som minipizzor :-)

Ingredienser

  • 1 paket pizzamix, 500 g
  • 3 msk tomatpuré
  • 3 msk chilisås
  • 1 paket bacon, 140 g
  • 1 rödlök
  • 3 tomater
  • 2 ½ dl riven lagrad ost
  • ½ dl provencalska örter (finns i frysdisken)
  • 1 ägg till pensling
  • Torkad oregano
  • Instruktioner

    1. Blanda pizzadegen enligt paketets anvisning. Kavla ut degen på mjölad arbetsbänk till en rektangel, ca 25*40 cm. Bre ut tomatpurén och chilisåsen på degplattan. Klipp över bacon. Skala och finhacka rödlöken och tärna tomaterna. Fördela detta på degplattan. Strö riven ost och örter på. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Rulla ihop från långsidan som en rulltårta. Skär ca 1 ½ cm breda skivor. Lägg skivorna med snittytan uppåt på bakpappersklädd plåt. Pensla med uppvispat ägg och strö över oregano. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter, tills de är gyllenbrúna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben