Polartårta med kasslerröra

Den här är så god, så min dotter brukar själv vilja ha den trots att hon i vanliga fall varken äter purjolök, tomater eller bostongurka

Ingredienser

  • 2 påsar polarkaka (6 st halvor)
  • 3 dl gräddfil (jag brukar ha creme fraiche)
  • 4 hg majonnäs
  • 1 - 2 purjolökar
  • 3 hg kassler eller rökt skinka
  • 1 paket frusen dill
  • Garnering
  • 5 ägg
  • 4 - 6 tomater
  • Bostongurka
  • Bordsmargarin
  • Instruktioner

    1. Koka äggen. Skala och hacka purjolöken. Skär kasslern i bitar ( använd ev mixer).Rör ihop fyllningen. Bred smör på brödet. Lägg ut fyllningen och lägg ihop lager för lager Skala och hacka äggen, vitorna och gulorna var för sig. Skär tomaterna i småbitar. Garnera tårtan med (från mitten och ut): bostongurka. äggulor, äggvitor, tomater.
    2. Låt gärna smörgåstårtan stå i kylskåp till nästa dag.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    anluk 19 september 2010

    Fick denna på fest igår. Var supergod!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben