Färgglad kasslerröra

Serverar: 2 portioner

En kalaspytt..

Ingredienser

  • 1 liten purjolök
  • 1 msk smör (eller margarin)
  • 1/2 röd paprika
  • 1/2 grön paprika
  • 200 g kassler
  • 1/2 burk majskorn, ca 150 g
  • 4 kokta potatisar
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Strimla purjolöken. Tärna paprikan, potatisen och kasslern. Låt majsen rinna av ordentligt.
    2. Fräs först purjolöken mjuk i fett utan att den tar färg. Blanda ner paprikan och fräs ytterligare några minuter tills den är mjuk.
    3. Rör ner kassler, majs och potatis. Smaka av med salt och peppar och låt allt bli genomvarmt

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben