polkagriskakor

Serverar: 40 portioner

Kakor med polkagrisar.

Ingredienser

  • 175 g smör
  • 3/4 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3-31/2 dl vetemjöl
  • Garnering
  • 1 äggvita
  • Krossade polkagrisar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Blanda samman alla ingredienser och arbeta degen smidig. Rulla ut till ca 5 cm tjocka längder och låt dem ligga svalt tills de ska skäras. Skär ut tunna skivor och lägg på bakplåtsklädd plåt. Pensla med lätt vispad äggvita och strö över polkagriskrosset.
    3. Grädda i ugnen 7-9 minuter.

    Liknande recept

    4
    2 h 30 min
    40
    1

    Kommentarer (1)

    mussetusse 7 april 2009

    Hejsan! detta recept ser väldigt gott och låter smaskigt ut. Fast än jag inte bakat de än så ger jag dig 5/5. Tack på förhand. Hejdå!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben