Ingredienser
Pollymuffins
2 ägg
2 dl socker
3 ½ dl vetemjöl
2 ½ msk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
75 g flytande margarin eller smält smör
1 dl mjölk
1 påse Polly (4-5 polly i varje muffins + garnityr)
12 amerikanska muffinsformar
Marängfrosting
2,3 dl strösocker
0,8 dl vatten
1/4 tsk pressad citron
2 äggvitor
1 tsk vaniljsocker
Några droppar röd karamellfärg
Dekorationspärlor (ätbara)
Så otroligt läckra dessa cupcakes är! Inte var de svåra att göra heller utan roliga att garnera. Gästerna verkligen älskade dem liksom mina barn.
Vad roligt att du gillade receptet! Och visst är det roligt att dekorera dom :)
Jag gillade dem men frostingen blev rätt rinnig, vad ska man öka för att få en fastare
Det viktiga i detta receptet för att få en fin och hård frosting är vispningen! Det kommer ta tid och tålamod, och den ska bli hård! Och man måste ta det lugnt med sockerlagen och karamellfärgen, lite i taget Detta måste man tyvärr följa, annars blir den rinnig...