Pollymuffins med glasyr

Serverar: 15-20 portioner

Vad det låter gott!

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 100 g smör
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 2 msk kakao
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 200 g blockchoklad
  • 1 påse Polly
  • Glasyr
  • 75 g smör
  • 200 g vit choklad
  • 2 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och blockchokladen. Blanda i allt i kastrullen, Pollyn också. Grädda i 175 grader ca 15 min.
    2. Glasyr: Smält smör, choklad och grädde i en kastrull. Lägg på muffinsen när de är klara!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben