Glutenfria pollymuffins

Serverar: 10-15 portioner

Tid: 30 minuter

Väldigt goda muffins som dessutom är glutenfria!

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 3 ½ dl glutenfri mjölmix
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 msk kakao
  • 75 g smör
  • 1 dl mjölk
  • 220 g polly
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret. Blanda samman den glutenfria mixen, bakpulver, vaniljsocker och kakao och rör ned dem i ägg och sockermixen. Tillsätt det smälta smöret och mjölken.
    2. Fyll formarna till ungefär 3/4 och tryck ner ungefär tre polly i varje form. (Tryck ner dem ordentligt annars finns risken att de "ploppar" upp ur muffinsen när de står i ugnen.)
    3. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i 10-12 minuter.
    4. Klart, hoppas det smakar!

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben