Poor mans Texas caviar

Serverar: 4 portioner

Enklet och snabbt får du ett tillbehör som passar till fågel, fisk eller kött. Att det dessutom är gott gör ju inte saken sämre.

Ingredienser

  • 250 g torrvikt stora vita bönor, blötlagda över natten
  • 1 äggula
  • 1/4 dl cidervinäger
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk chili garlic kryddmix Santa Maria
  • 2 msk green chili Santa Maria
  • ½ tsk mald spiskummin
  • 1 dl olivolja
  • 100 g persilja
  • Varma nachos
  • Instruktioner

    1. Sjud bönorna i saltat vatten under lock 35-40 minuter eller tills de är mjuka. Ställ åt sidan. Mixa resterande ingredienser i en matberedare eller vispa för hand, chilin och persiljan skall dock vara finhackad. Slå av bönorna i en sil, låt ånga av något och blanda ner i dressingen.
    2. Servera med en tomatsallad och varma nachos.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben