En så underbar och enkel förrätt!
Ingredienser
Smördegsplattor (kavlas ej ut)
Ostskivor , ex . Västerbottenost (en skiva / smördegsrundel)
Röra
1 brk crème fraiche
½ finhackad lök (röd eller gul beroende på tycke och smak)
Ishavsrom el . röd caviar efter behag
Hackade räkor efter behag
1 tärnad avocado
Instruktioner
Ta ut rundlar ur smördegen med hjälp av ett glas.
Lägg på oskskivan på rundlarna och sätt in i ugnen (se värme och tid på anvisningarna på smördegsförpackningen.)
Lägg röran på de gräddade "smördegsbollarna".
Liknande recept
Kommentarer (4)
Jättegott och enkelt att göra. Såg väldigt festligt ut! Det kommer jag att göra fler gånger!/PIA
Tack för ett supergott recept. Blev jätte uppskattad. Enkel att göra och smarrig att äta. Jag hade trekantig smödeg rödlök i stället för gul och dekorerade den med citron, dill o räkor
En kanongod,enkel förrätt och aptitlig förrätt som kommer att göras fler gånger. Jag använde också rödlök .
Oj vad jag fick till dålig svenska men gott var det.