Monas smördegsbollar

Serverar: 5 portioner

En så underbar och enkel förrätt!

Ingredienser

  • Smördegsplattor (kavlas ej ut)
  • Ostskivor , ex . Västerbottenost (en skiva / smördegsrundel)
  • Röra
  • 1 brk crème fraiche
  • ½ finhackad lök (röd eller gul beroende på tycke och smak)
  • Ishavsrom el . röd caviar efter behag
  • Hackade räkor efter behag
  • 1 tärnad avocado
  • Instruktioner

    Ta ut rundlar ur smördegen med hjälp av ett glas. Lägg på oskskivan på rundlarna och sätt in i ugnen (se värme och tid på anvisningarna på smördegsförpackningen.) Lägg röran på de gräddade "smördegsbollarna".

    Liknande recept

    1 h 30 min
    12-14
    4.5
    30 min
    8-10
    2

    Kommentarer (4)

    pia61 9 mars 2008

    Jättegott och enkelt att göra. Såg väldigt festligt ut! Det kommer jag att göra fler gånger!/PIA

    Gonta 2 mars 2009

    Tack för ett supergott recept. Blev jätte uppskattad. Enkel att göra och smarrig att äta. Jag hade trekantig smödeg rödlök i stället för gul och dekorerade den med citron, dill o räkor

    MajaZoya 30 mars 2009

    En kanongod,enkel förrätt och aptitlig förrätt som kommer att göras fler gånger. Jag använde också rödlök .

    MajaZoya 30 mars 2009

    Oj vad jag fick till dålig svenska men gott var det.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben