Monas fiskgryta

Serverar: 4 portioner

Jättegod fiskgryta - värd att prova!

Ingredienser

  • 600 g torsk- eller hokifilé
  • 1 stor purjolök
  • 1 stor grön paprika
  • 1 dl vatten
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 3 dl grädde
  • ½ dl ketchup
  • ½ citron, pressad
  • 4 klyftade tomater
  • Hackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla purjolök och paprijka och lägg i en kastrull med lite smör och låt fräsa några minuter. Smula över fiskbuljongen, häll på vattnet och låt sjuda ett par minuter till. Skiva fisken , lägg ner i grytan och sjud tills den vitnar. Blanda grädde, ketchup,citronsaft och dill, och blanda ner. Salta och peppra och tillsätt tomatklyftorna. Låt inte tomatklyftorna koka sönder.
    2. Ät kokt potatis till ! Mums, mums !!!!!!!!!!!!!!

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben