Fiskgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God och enkel.

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé, lax eller vit fisk
  • ½ - 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 purjolök
  • Smör
  • 2 dl creme fraiche gourmet saffran & tomat
  • 1 dl vatten
  • 1 tomat
  • Instruktioner

    Dela fisken i portionsbitar. Skär purjolöken i bitar. Fräs smör i en gryta. Tillsätt creme fraiche och vatten. Lägg ner fisken i såsen. Låt sjuda under lock ca 5 minuter. Tärna och strö över tomaten, låt bli varmt. Servera med kokt ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    mumsan 21 november 2008

    Enkelt och gott! Hade ingen purjolök men det funkade bra med salladslök.

    mumsan 21 november 2008

    Enkelt och gott! Hade ingen purjolök men det funkade bra med salladslök.

    Relaterade Artiklar

    Musslor
    Nykokta musslor är fantastiskt gott. Med vin, vitlök och vitt bröd kan...

    Blåmusslor
    Här presenteras skaldjur varje dag denna vecka, med tillhörande rec...

    Spansk ljuvlig fiskgryta
    En rikigt somrig, medelhavssoppa, den doftar underbart och smakar ljuv...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben