Fiskgryta med pepparrot

Serverar: 2 portioner

Grytan innehåller även tomat, dill och salladslök.

Ingredienser

  • Ca 300 g sej
  • 20 pärltomater, delade
  • 6 salladslökar eller 1 dm purjolök, i skivor
  • 2 tsk matfett
  • 1 dl fiskbuljong av fond eller tärning
  • 2 msk matlagningsgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk dill, hackad
  • 2 msk pepparrot
  • Servera med
  • Kokt potatis
  • Broccoli
  • Instruktioner

    1. Skär fisken i bitar. Fräs tomater och salladslök i matfett i en traktörpanna.
    2. Tillsätt fiskbuljong, matlagningsgrädde och fisk. Salta och peppra. Låt fisken sjuda 3 minuter. Strö över dill och pepparrot.
    3. Servera med kokt potatis och broccoli.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben