Serverar: 3-4 portioner
Snabbt, enkelt och supergott!
Koka creme fraiche, mjölk, hummerfond, tomatpuré och citronsaft i en vid panna. Finstrimla de soltorkade tomaterna och tillsätt dessa i såsen. Skär fisken i portionsbitar som saltas och läggs i såsen. Sjud ca 5 minuter el till man ser att fisken är klar. Strö över gräslök. Om man vill kan man reda såsen till lite krämigare konsistens och dryga ut den lite beroende på hur mkt sås man vill ha. Servera gärna pressad potatis till.
En mycket god vardagsrätt som gick fort att göra och slank ner med lätthet! Jag kommer säkerligen göra den fler gånger!
Den här fiskgrytan gick verkligen hem hos min familj! Får göra den fler gånger. Passade på att ta en bild på den.
Härligt med fisk och soltorkade tomater, den kombinationen har jag inte provat förut. Ska bli spännande ;)
En riktigt god fiskrätt som jag gärna gör igen. Serverade pressad potatis, solrosskott, ruccola, tomat och fetaost till, mums! 5 poäng lätt =D