Fiskgryta med senapssmak

Serverar: 4 portioner

En enkel och god fiskgryta!

Ingredienser

  • 600 g torskfiléer, färska eller frysta
  • 6 potatisar, ca 1/2 kg
  • 1 pkt djupfryst grönsaksblandning, ca 250 g
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk salt
  • 1 krm vit- eller svartpeppar
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 msk senap
  • Klippt persilja
  • Instruktioner

    1. Halvtina djupfryst fisk och skär den i ca 3 cm tjocka bitar. Dela färska filéer om de är stora.
    2. Skala och skiva potatisen tunt. Lägg potatis, grönsaker och fisk i en låg, vid kastrull. Häll över vattnet. Strö över salt och peppar. Låt koka på svag värme under lock 15-20 minuter.
    3. Vispa grädden och blanda den med senap. Häll senapsgrädden över fisken. Strö över persilja.
    4. Servera med bröd.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben