Monas kyckling

Serverar: 4-6 portioner

Enkel mat som går att förbereda och att bara värma upp sen. Går utmärkt att göra storkok av och ha rester under veckan.

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 2 pkt stekt bacon
  • 5 dl creme fraiche
  • 3-5 dl grädde
  • 1 vitlöksklyfta
  • soja (så det blir brunt)
  • svartpeppar
  • lite salt (smaka av så det inte blir för mycket)
  • tomater
  • Instruktioner

    Koka riset och lägg i en ugnsäker form. Finfördela kycklingen över riset och gör sedan likadant med baconen. Blanda creme fraiche, grädde, vitlök, soja, salt och svartpeppar till en jämn smet. Häll sedan såsen över blandningen i formen. Dekorera med tomatklyftor ovanpå allt. In med allt i ugnen på 200 grader till allt har fått färg, (ca 20-40min.)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben