Potatispizza med parmesan

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Väldigt gott till grillat eller kallskuret kött.

Ingredienser

  • 1 rulle kyld smördeg
  • 1 dl creme fraiche, gärna smaksatt
  • 400 g kokt färskpotatis
  • 3 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • 100 g parmesanost
  • 20 g ruccolasallad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Rulla ut smördegen på bakpappersklädd plåt. Bred på ett tunt lager creme fraiche. Skiva potatisen och fördela den ovanpå. Ringla över olja. Krydda med salt och peppar. Grädda längst ner i ugnen i 20 minuter. Ta ut pizzan, hyvla parmesanosten tunt och strö den över. Strö även på lite ruccola.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben