Potatissallad med dijon- och citrussås

Serverar: 2 portioner

Den här är värd att prova.

Ingredienser

  • 6-8 små, kokta potatisar
  • 0,5 förpackning ruccula eller babyspenat
  • 2-3 strimlade salladslökar
  • 3 msk grovhackad körvel
  • 3 msk hackad dill
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk honung
  • Färskpressad saft av 1/2 citron
  • Färskpressad saft av 1/2 apelsin
  • 0,5 msk olivolja
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    Börja med såsen: Vispa ihop senap, honung, citron- och apelsinsaft samt olja. Smaka av med salt och peppar. Blanda ruccola, salladslök, körvel och dill. Skär potatisarna i bitar. Toppa potatisen med den gröna salladen. Ringla över såsen. Servera salladen med grillad kyckling, eller varmrökt lax och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben