Potatissallad med serranoskinka

Serverar: 10-12 portioner

Potatissallad i portionsglas till förrätt eller till buffén

Ingredienser

  • 6 medelstora potatisar
  • 3 marinerade soltorkade tomater
  • Ca 15 pimentofyllda oliver
  • 10-12 skivor serranoskinka
  • Dressing
  • 3/4 dl majonnäs
  • 3/4 dl grekisk yoghurt
  • 1/2 tsk fransk senap
  • 2 tsk flytande honung
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skala potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll bort vattnet och låt potatisen kallna. Tärna dem.
    2. Tärna tomaterna och skiva oliverna.
    3. Rör samman alla ingredienserna till dressingen. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner den kalla potatisen och tomathack.
    4. Fördela potatissalladen i ca 10-12 små glas. Strö över oliverna. Rulla samman skinkskivorna och stick fast dem i små spett. Ställ ett spett i varje glas.
    5. Lycka till: Smaklig måltid.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben