Potatissallad på färskpot med bacon

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Mycket omtyckt ,snabb och enkel att göra.

Ingredienser

  • 1 kg färskpotatis
  • 1 paket bacon (140g)
  • 0,5 tsk hackad färsk rosmarin
  • 1 dl majonnäs
  • 0,5 dl hackad persilja
  • 1 ask körsbärstomater
  • 0,5 rödlök
  • Raps- eller olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader Tvätta av och dela ev större potatisar, lägg dem i en långpanna och ringla över olja. Strö över salt och peppar efter behag. Ställ in i ugnen i ca 20 minuter eller tills potatisen är färdig. Låt sedan svalna. Skär och knaperstek baconen, låt rinna av på hushållspapper. Blanda majonnäs, rosmarin, persilja, de delade körsbärstomaterna och finhackad rödlök i en skål. Strax innan severingen häll i potatisen och baconen. Garnera med lite persilja

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben