Lika goda som nyttiga. Väldigt enkla att göra!
De blir som amerikanska pannkakor, lite tjockare. Sen gillar jag att de inte blir så feta så man kan äta med händerna.
Proteinpullver är ej nödvändigt.
Ingredienser
1,25 dl havregryn (jag använde fiberhavregryn)
1 äggula
4 äggvitor
1½ dl proteinpulver - valfri smak (jag använde vanilj)
1 krm salt
3 msk keso, 1½ %
1 tsk vaniljsocker
5 valnötter eller cashewnötter, finhackade
1 banan
Instruktioner
- Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Mixa sedan smeten med en mixerstav/elvisp. Stek pannkakorna i olivolja/rapsolja. Måtta upp smeten i 1 dl/pannkaka.
- Spraya eller pensla stekpannan mellan pannkakorna. Stek ca 30-45 sekunder/sida. Vända endast en gång!
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Födoämnesallergi
Tyvärr blir fler och fler människor överkänsliga mot vissa ämnen och u...