Protein pannkakor

Tid: 20 minuter

Lika goda som nyttiga. Väldigt enkla att göra! De blir som amerikanska pannkakor, lite tjockare. Sen gillar jag att de inte blir så feta så man kan äta med händerna. Proteinpullver är ej nödvändigt.

Ingredienser

  • 1,25 dl havregryn (jag använde fiberhavregryn)
  • 1 äggula
  • 4 äggvitor
  • 1½ dl proteinpulver - valfri smak (jag använde vanilj)
  • 1 krm salt
  • 3 msk keso, 1½ %
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 5 valnötter eller cashewnötter, finhackade
  • 1 banan
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Mixa sedan smeten med en mixerstav/elvisp. Stek pannkakorna i olivolja/rapsolja. Måtta upp smeten i 1 dl/pannkaka.
    2. Spraya eller pensla stekpannan mellan pannkakorna. Stek ca 30-45 sekunder/sida. Vända endast en gång!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Födoämnesallergi
    Tyvärr blir fler och fler människor överkänsliga mot vissa ämnen och u...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben