Punschrulltårta

Tid: 30 minuter

Jättegod bakelse. perfekt att ha i frysen, när man får oväntat besök eller väntat! Glutenfri!

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 11/2 dl socker
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 msk kakao
  • Fyllning
  • 2-3 dl grädde
  • 4 punschflaskor chokladflaskor
  • Ev. 2 msk apelsinmarmelad
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingr. och sikta ner i äggblandningen.
    2. Bred ut på bakplåtspapper, och grädda i 250 grader ca 4-5 min. Vänd upp på sockrat papper. Låt svalna.
    3. Vispa grädden hårt, bryt av flaskorna och häll i punschen. Hacka chokladen från flaskorna och häll ner i grädden. Tillsätt ev marmelad. Bred över den kalla kakan, och rulla ihop. Lägg i frysen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben