Punschrulltårta

Serverar: 15 portioner

Tid: 20 minuter

Suveränt god att bjuda på

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 2 dl socker
  • 4 msk kokt vatten
  • 2 ½ dl mjöl
  • 3 tsk bakpulver
  • 125 g smör eller margarin
  • 1 ½ - 2 dl florsocker
  • 1 ägg
  • Arrak efter smak
  • Instruktioner

    Sätt på ugnen 250 grader, täck en plåt med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver, rör ner försiktigt med vattnet. Bred ut smeten på papperet i ett jämnt lager. Grädda mitt i ugn ca 5 minuter. Rör ihop smör, florsocker, ägg och arrak. Låt rulltårtan kallna under en långpanna och bred sedan på krämen. Rulla ihop och frys in eller lägg i kylen, blir bäst kall.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    kekke46 12 maj 2010

    Hej! Har bakat din Punschrulltårta idag oj så god den blev . Den får du full pått på. kekke

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben