Pytt i pannarulle med tomat- och rödbetsröra

Serverar: 4 portioner

Snabbmat, då använder du fryst pyttipanna - annars gör du din egen goda pyttipanna såklart - och fyller tunnbröden med!!

Ingredienser

  • 1 kg Mammas lättpytt
  • 4 mjuka tunnbröd
  • 1 kruka plocksallad
  • 2 saltgurkor i stavar
  • Tomat och rödbetsmajonnäs
  • 2 tomater hackade
  • 1 dl inlagda rödbetor hackade
  • 1 msk lätt crème fraiche
  • Instruktioner

    1. Stek pytten i lite smör i en stekpanna ca 8 min.
    2. Blanda tomater och rödbetor med lätt crème fraiche i en skål. Smaksätt med salt och peppar.
    3. Lägg tunnbröden på en skärbräda.
    4. Lägg på salladsblad och pytt, rulla ihop dem. Stick ner saltgurka och toppa med tomat- och rödbetsröra.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben