Quorn Enchiladas

Serverar: 4 portioner

Mmmm...

Ingredienser

  • 4 tortillas
  • 1 gul lök
  • 2 - 4 msk olivolja
  • 1 påse quornbitar a´ 300 g
  • 1 röd paprika
  • 1/2 squash
  • 1 - 2 dl frysta eller konserverade majskorn
  • 1 påse fajita spicemix
  • 1/2 dl vatten
  • 1 burk lätt créme fraiche
  • 1 - 150 g tex-mex-ost
  • Salsasås i valfri styrka
  • Instruktioner

    Finhacka löken och fräs den mjuk i olja. Lägg i quornbitarna och fräs i 10-15 minuter tills det blir mjukt. Strimla paprika och squash och lägg i dem också samt majs. Stek ytterligare några minuter. Häll sedan på kryddmixen och vattnet. Fräs i hop någon minut och häll därefter på crème fraiche. Låt koka några minuter. Fördela röran och lite riven ost på bröden och rulla ihop. Lägg i smord och ugnssäker form. Klicka över salsasås efter smak och strö på osten. Gratinera i ugn 225 grader ca 10 - 15 minuter eller till osten har fått fin färg. Servera med guacamole (gärna hemgjord), sallad och salsasås.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    nihil 9 maj 2008

    De var väldigt goda! Kul att variera sig och inte bara äta tacos som texmexmat! Dessa kommer att bli en ny favorit! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben