Rabarberpaj med vaniljglass

Serverar: 4 portioner

Underbart gott, passa på medan det fortfarande finns färska rabarber.

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2 msk socker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 1,5 dl havregryn
  • 3 msk krokant
  • 500 g rabarber
  • 1,5 dl socker
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 pkt vaniljglass
  • Instruktioner

    1. Smält smör i en kastrull, rör ner 2 msk socker, vetemjöl, havregryn och krokant, rör samman till smulpaj.
    2. Skala rabarber och skär den i skivor. Blanda rabarber, resterande socker och potatismjöl.
    3. Lägg upp i små formar och toppa med smuldeg.
    4. Grädda i ugn i 225°C cirka 15 minuter.
    5. Servera med glass.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben