Serverar: 4 portioner
Tid: 1 timme 30 minuter
En god gryta är sällan fel...
Bryn köttet ihop med smör, svartpeppar, viltkryddan och den hackade vitlöken, häll sen i hälften av vinet och låt det sjuda en stund. Sen i med grädden och resten av vinet, samt alla grönsaker, låt koka under lock i cirka 1 timme så att det hinner bli rikligt med smak. Spar whiskyn och tillsätt i grytan, när 5-10 minuter är kvar. Serveras med ris eller potatis och ett gott rödvin alt en mörkare öl.
Kul idé med whisky i rådjursgrytan. Det måste jag testa nästa gång!
Jättegod gryta,smakar gott, luktar gott.
Var väldig nyfiken på denna gryta, så vi provade den till en middag. Blev konstig färg med så mycket rött vin och grädde till detta. Blev lila! Smaken var ok, men vi tyckte tyvärr inte det var någon smaksensation. Så inte mer än en 3,5p från oss. Men tack för ett spännande recept! Passar på att lägga med en bild på vår middag...