Tag ut en rundel med ett glas ur varje brödskiva.
Fördela hälften av smeten på hälften av rundlarna.
Lägg de övriga som lock och bred resten ovanpå och på sidorna. Låt stå övertäckta i kylen 1 dygn.
Krossa ostbågarna, rulla sedan bakelsen i det.
Dekorera med räkor, rom, citronskiva och dillkvist.
Mycket god förrätt! Gjorde succé på Nyårsafton!
När jag skulle rulla bakelserna i ostbågarna, stack jag 4 st tandpetare i de, så att man inte behöver kladda så mycket med händerna.
kfors11 januari 2009
Kul att du gilla räkbakelserna :) Dom jag har bjudit dom på har också uppskattat dom.
Smart ide med tandpetarna.
MVh kfors
Mycket god förrätt! Gjorde succé på Nyårsafton! När jag skulle rulla bakelserna i ostbågarna, stack jag 4 st tandpetare i de, så att man inte behöver kladda så mycket med händerna.
Kul att du gilla räkbakelserna :) Dom jag har bjudit dom på har också uppskattat dom. Smart ide med tandpetarna. MVh kfors