Lindad kyckling med krossad ananas

Serverar: 2 portioner

Tid: 1 timme

Många använder bacon, här är ett smalare alternativ som viktväktare uppskattar. 3-3,5 p bara för kycklingen sedan kan man variera tillbehören

Ingredienser

  • 8-10 kycklinginnerfilé
  • örtkryddor - jag valde Örtagårdsblanning
  • ca 110 g lufttorkad skinka
  • Tillbehör
  • 1 burk krossad ananas i sin egen saft (ca 225g)
  • Råstekt potatis
  • Salt och peppar
  • Färska grönsaker
  • Instruktioner

    1. Krydda filerna och låt de dra en stund. Linda skinkan runt och stek, helst i traktörpanna.
    2. Skala och dela potatisen och stek den mjuk. Krydda på valfritt sätt, jag använde även här lite örtkrydda.
    3. Skär grönsaker. Öppna ananasburken.
    4. Servera och njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben