Kyckling med chilisås och krossad ananas

Mycket god och enkel rätt att tillreda. Häll i så mycket chilisås som du tycker att det behövs. Jag brukar tillsätta en rätt stor dos för att få mycket smak.

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • 1 burk krossad ananas (140 g)
  • Chilisås
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • Peppar
  • Salt
  • Instruktioner

    Skär upp kycklingfiléerna i småa bitar. Stek dem och krydda med salt och peppar. Tillsätt sedan matlagningsgrädden, chilisåsen och den krossade ananasen. Låt småkoka ett tag. Serveras bäst tillsammans med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    sufly 30 april 2009

    Det här var både gott och väldigt enkelt att laga....precis så som det ska vara.

    Jwillysson 10 april 2011

    väldigt smidigt och gott :) räddade min söndag :D kycklingen blev dock lite torr för mamma ringde o tjatade medan jag brynte den :(

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben