Kyckling á la Linda
Lättlagat - snabbt och gott - servera med ris, ärter och svartvinbärsgele...
Ingredienser
450 g kycklinginnerlårfilé
1½ msk grillkrydda
1 krm cayennepeppar
3 msk milda margarin
2½ dl milda mat
1 dl vatten
Instruktioner
Blanda först kycklingen med kryddorna och fräs dem sedan gyllenbruna i margarinet.
Tillsätt Milda mat samt vattnet och låt det puttra på svag värme under lock i 20 min.
Servera med ris, ärter och svartvinbärsgele.
Liknande recept
Lenas variant av kyckling à la Rickard
5
20 min
4-6
Kyckling a lá Jenny
30 min
4
3
Kyckling à la Thailand
4
4
1
Polynesisk sötsur kyckling a la Kapok hotel
5
30 min
4
2
Vitkålssallad a la Linda
4
1
Kyckling a la Tessan
4.2
30 min
5
4
Lindad kyckling med krossad ananas
1 h
2
Chocococo à la Linda
5
30 min
25-30
3
Kyckling á la Cannerstad
5
45 min
4-5
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!