En egenkomponerad kondisbit att njuta av till en kopp kaffe. Som Dessutom prisbelönats av Svenskt smör i tävling.
Ingredienser
2½ dl kokos
1 dl socker
100 g smör, rumsvarmt
2 dl vetemjöl
1 ägg
1 tsk vaniljsocker
ca 50 g blockchoklad
Instruktioner
Tag fram elvisp med stativ och degkrokar.
Klicka ned rumsvarmt margarin i bunke, blanda sedan ned samtliga ingridienser under omrörning. Grovhacka chokladen och tillsätt den sist. Låt degen stå i kylen en stund.
Värm ugnen till 175 grader.
Rulla degen till bollar, ca 25 st. Lägg på bakplåt med papper och platta till något.
Jag har nyss bakat dessa kakor och de var väldigt goda! :)
men guuud vad roligt att höra! :)
Jag ska baka dessa idag och bjuda på jobbet imon. Återkommer med batyget. //Annica