Kyckling à la Thailand

Serverar: 4 portioner

En snabblagad huvudrätt

Ingredienser

  • 1 st kyckling
  • 1 tsk curry
  • 1 krm finstött koriander
  • 2 msk matolja
  • 1 burk kokosmjölk,ej lätt
  • 0,5 hönsbuljongtärning
  • 1 tsk citronpeppar
  • 1 msk farinsocker
  • 1 st hel spansk peppar
  • 1 tsk salt
  • 15 st vindruvor
  • Instruktioner

    1. Stycka kycklingen i mindre bitar.
    2. Fräs curry och koriander hastigt i matoljan i en kastrull. Häll på kokosmjölken och lägg i buljongtärning och kycklingbitarna.
    3. Krydda med salt, citronpeppar, farin och finstrimlad spansk peppar. Låt grytan koka sakta 25 min. Lägg i vindruvorna och låt dem bli genomvarma.
    4. Serveringsförslag: Ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mumsan 18 oktober 2009

    Använde filé skuren i mindre bitar så gick det fortare! Enkelt och gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben