Kyckling à la indien

Serverar: 4 portioner

Kyckling à la indien

Ingredienser

  • 7-8 dl penne, gnocchi eller skruvar
  • 4 kycklingfiléer i mindre bitar
  • 1 stor finhackad gul lök
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 2 msk margarin
  • 2 skalade tomater i tärningar
  • 2 dl vatten
  • 1 ½ msk Touch of taste kycklingfond
  • 1/3 msk salt
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 msk soja
  • 1 tärnad röd paprika
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk vetemjöl
  • Instruktioner

    1. Mjukfräs lök och vitlök i margarin på svag värme i en vid kastrull. Lägg i kyckling, tomater, kycklingfond, kryddor och soja. Koka såsen ca 15 min.
    2. Tillsätt paprika och crème fraiche blandat med vetemjöl ochkoka ytterligare 5 min. Smaka av såsen.
    3. Koka under tiden pastan enligt anvisningen på förp. Servera den het tillsammans med kycklingsåsen och ananasbitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    EowynUndomiel 24 januari 2009

    verkar gott

    flaskfile 20 oktober 2009

    låter jätte gott måste prova denna

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben