Räklåda

Serverar: 4 portioner

bara så underbar

Ingredienser

  • 500 gr räkor med skal
  • 3 dl grädde
  • 1 pkt dill
  • 6-10 ägg
  • 1 st långfranska (typ hennings)
  • Instruktioner

    Skala räkorna. Lägg räkskalet i en kastrull ånga ta bort skalet från vattnet häll i grädde,dill och räkorna. Koka äggen och skiva dom och lägg i en form. Skär franskan i bitar och stek de i mycket smör sedan lägger du brödet över äggen och slå över räksåsen. Gratinera i ugn på 200gr ca 10-15 min. klart att serveras. Gott till är ett glas öl

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    4-6
    4

    Kommentarer (1)

    marian24 5 mars 2009

    Jag bara rostar brödet, använder inget fett, perfekt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben