Rakott krumpli

Serverar: 4-6 portioner

Ungersk potatisgratäng.

Ingredienser

  • 10-14 potatisar
  • 7 ägg
  • 1 kolbasz
  • Sås
  • 2 lökar
  • Olja
  • 500 g crème fraiche (20%)
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Koka potatisarna och skiva dem. Koka äggen (hårdkokta) och skiva dem. Skiva kolbaszen.
    2. Såsen: Skiva löken och fräs den mjuk i oljan, tillsätt crème fraichen och salt. Låt puttra några minuter.
    3. Varva skivad potatis, ägg och korv i en smord ugnsform. Häll över såsen.
    4. Grädda ca. 30 minuter i 175 grader.

    Liknande recept

    4.7
    1 h
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben