Rakott krumpli
Serverar:
4-6 portioner
Ungersk potatisgratäng.
Ingredienser
10-14 potatisar
7 ägg
1 kolbasz
Sås
2 lökar
Olja
500 g crème fraiche (20%)
Salt
Instruktioner
Koka potatisarna och skiva dem. Koka äggen (hårdkokta) och skiva dem. Skiva kolbaszen.
Såsen: Skiva löken och fräs den mjuk i oljan, tillsätt crème fraichen och salt. Låt puttra några minuter.
Varva skivad potatis, ägg och korv i en smord ugnsform. Häll över såsen.
Grädda ca. 30 minuter i 175 grader.
Liknande recept
Rakott Krumpli
4.7
1 h
4-6
1
Ungersk paprikapotatis - Paprikás krumpli
Ungersk gratäng på potatis och ägg
5
4
Paprikapotatis (Paprikás krumpli)
4-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!