Remouladsås, en magrare variant

Serverar: 4 portioner

Jättegod och mager remouladsås som endast innehåller 7 ½ g fett/port och vanlig remouladsås ger 40 g/port. Jättegott till fisk och till rostbiff.

Ingredienser

  • 2 dl gräddfil eller filmjölk
  • 1 msk lättmajonnäs
  • 3-4 msk finhackad ättiksgurka
  • 1 msk hackad kapris
  • 1-2 krm socker
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienserna och låt stå i kylen några timmar och mogna.
    2. Servera såsen till stekt fisk eller rostbiff.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Jockelino 7 maj 2014

    Gjorde den nu eftersom jag precis gjort en GBP så kände jag att jag behöver lite magrare såser och denna såse var väldigt god.. tack så mycket!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben