Renskavsgryta med trumpetsvamp och muskotmos

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Gudomlig gryta med ett gott muskotmos till.

Ingredienser

  • 1 paket renskav, 500 g
  • 1 gul lök
  • 3 msk kalvbuljong
  • 3 msk svartvinbärsgelé
  • 6 dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk sambal oelek
  • Svart trumpetsvamp
  • Röd currypasta
  • Soja
  • Salt
  • Peppar
  • Muskotmos
  • 10 potatisar
  • Lite mjölk
  • Riven muskot
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Stek löken och svampen, tillsätt renskavet och bryn det några minuter.
    2. Tillsätt resten av ingredienserna, krydda efter egen smak.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben