Renskavsgryta med trumpetsvamp och muskotmos
Serverar:
4 portioner
Tid:
40 minuter
Gudomlig gryta med ett gott muskotmos till.
Ingredienser
1 paket renskav, 500 g
1 gul lök
3 msk kalvbuljong
3 msk svartvinbärsgelé
6 dl matlagningsgrädde
1 tsk sambal oelek
Svart trumpetsvamp
Röd currypasta
Soja
Salt
Peppar
Muskotmos
10 potatisar
Lite mjölk
Riven muskot
Salt
Vitpeppar
Instruktioner
Stek löken och svampen, tillsätt renskavet och bryn det några minuter.
Tillsätt resten av ingredienserna, krydda efter egen smak.
Liknande recept
Renskavsgryta med äpplen
30 min
4
Renskavsgryta med kantareller
5
8
2
Ugnspannkaka med röda bär, edamamebönor, bacon och trumpetsvamp
3
50 min
6
Renskav med pressad potatis
5
30 min
4
2
Laxfilé med murkelsås
5
40 min
4
1
Trattkantarellsoppa
4
30 min
4
Mustig höstgryta med sting
5
2 h
5-6
Bœuf bourguignon – underbara franska smaker i lergryta
4 h
3-4
Jordärtskockssoppa
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!