Renskavsrulle

Serverar: 4 portioner

Tycker du om renskav? Isåfall får du här en variant med tunnbröd.

Ingredienser

  • 1 paket renskav (ca 240 g)
  • Smör
  • Salt
  • Svartpeppar
  • ½-3/4 dl grädde
  • 2-3 tsk riven pepparrot
  • 3-4 portionsbitar mjukt tunnbröd
  • Instruktioner

    1. Lägg den frysta renskaven i en stekpanna med brynt smör.
    2. Dela det med gaffel så att det blir jämnt brynt. Krydda, häll över grädden och låt det småputtra tills nästan all grädden kokat in. Smaksätt med riven pepparrot.
    3. Värm tunnbrödet i ugn, 225 grader, en kort stund och lägg den varma renskavsröran över.
    4. Rulla ihop - börja vid spetsen - och lägg dem på ett fat med skarven nedåt. Servera dem genast med t.ex. tomat och gurka.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben