Renskavsrulle med äpple

Serverar: 4 portioner

Tunnbrödsrulle blir en mättande snabbmåltid tillsammans med t.ex. varm buljong eller en enkel potatissoppa.

Ingredienser

  • 1 förpackning á 240 g fryst renskav
  • ½ purjolök
  • 2 tsk smör- & rapsolja
  • 1 äpple
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk kryddpeppar
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 2 dl grovhackad persilja
  • 4 skivor mjukt tunnbröd
  • Instruktioner

    1. Tina renskaven.
    2. Strimla purjolöken.
    3. Låt renskav och purjo fräsa i smör- & rapsoljan några minuter.
    4. Kärna ur och strimla äpplet. Blanda ner äpple, salt, kryddpeppar och crème fraiche i fräset.
    5. Låt koka ihop några minuter.
    6. Fördela persilja och renskav på tunnbröden, rulla ihop och servera tillsammans med varm buljong eller potatissoppa.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben