Ingemars renskavsrulle

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God enklare fredagsmiddag för hela familjen.

Ingredienser

  • 1 lök
  • 1 pkt renskav (240 g)
  • 2 dl crème fraiche
  • 100 g konserverade champinjoner
  • 1 msk idealmjöl
  • 1 dl riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Oregano
  • 6 mjuka tunnbröd
  • Gratinering
  • 2 msk riven ost
  • oregano
  • Instruktioner

    Fräs lök och renskav. Tillsätt de övriga ingredienserna. Rulla in renskavssmeten i tunnbröd. Strö ost och oregano ovanpå. Grädda i ugnen (200 grader) tills osten har smält och fått fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben